Zakaži i dogovor važi!

Rosana

Bulevar umetnosti 27, lok.26, 11000, Beograd
 Ocena: 0.0 (0 Ukupno utisaka)

Frizersko - kozmetički studio Rosana nalazi se na Novom Beogradu i na jednom mestu obuhvata široku paletu frizerskih i kozmetičkih usluga, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike renomiranih svetskih proizvođaže maksimalne rezultate.

Frizersko kozmetički studio Rosana nalazi se na Novom Beogradu i na jednom mestu obuhvata široku paletu frizerskih i kozmetičkih usluga, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike renomiranih svetskih proizvođaže maksimalne rezultate. U prijatnom ambijentu našeg salona, pored dama, dobrodošli su i svi pripadnici jačeg ča koja postipola koji drže do svog izgleda.

Sa željom da Vaša kosa uvek bude zdrava i jaka, naš vrhunski tim frizera nudi Vam mnogobrojne frizrske usluge.

Frizerski studio Rosana je pravi porodični salon koji Vam nudi sve vrste klasičnog i modernog šišanja za žene i muškarce. Naši profesionalni frizeri i stilisti će se pobrinuti da Vaša frizura uvek bude u skladu sa tipom i dužinom Vaše kose, kao i oblikom lica. Pored strandardnih frizerskih usluga, postali smo poznati po nezi kose najkvalitetnijim tretmanima: keratinsko ispravljanje, keratinski šok, botox kose, dubinsko pranje.

Za sve koji žele da promene ili osveže boju svoje kose, farbanje i izvlačenje pramenova, vršimo upotrebom vrhunskih Alfaparf farbi koje neće oštetiti Vašu kosu. Za one smelije i neustrašive preporučujemo crazy color farbanje koje će zahvaljujući svojim intenzivnim nijansama Vašoj kosi pružiti unikatan izgled.

U kozmetičkom kutku studija Rosana nudimo Vam brojne tretmane za negu Vašeg lica i tela.

Svim damama koje žele savršen izgled noktiju u svakoj prilici nudimo vrhunski tretman uz upotrebu OPI lakova koji predstavljaju idealno rešenje za prirodne nokte. Nanošenjem ovih kvalitetnih lakova, nokti zadržavaju zdrav izgled i čvrstinu koju su imali i pre tretmana, a Vaš lak traje najmanje dve do tri nedelje.

Usluge

Osoblje

Slika Ćirković Rosana
Rosana Ćirković
Slika Mirić Gordana
Gordana Mirić
Slika Marinković Teodora
Teodora Marinković

Utisci

Nema utisaka, budite prvi