Zakaži i dogovor važi!

Pravila i uslovi korišćenja sajta

Uslovi i odredbe, sa svim potencijalnim izmenama, odnose se na sve usluge sajta Zakazite.rs koje su direktno ili indirektno (preko distibutera) na raspolaganju na Internetu. Pristupom, pregledanjem i korišćenjem našeg veb sajta ili aplikacija, preko bilo koje platforme i/ili obavljanjem rezervacije, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa uslovima i odredbama navedenim ispod (uključujući i Izjavu o zaštiti privatnosti).

Ove stranice, njihov sadržaj, kao i usluga onlajn rezervacije termina kod kozmetičkih salona, frizerskih salona i auto perionica na ovim stranicama i preko sajta Zakazite.rs, u vlasništvu su i pod rukovodstvom privrednog subjekta NSD bookIT i na raspolaganju su samo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu, u skladu sa dole navedenim uslovima i odredbama.

Zakazite.rs je autor sajta i poseduje sva zagarantovana prava u tom svojstvu, u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonima. Svi materijali, uključujući slike, dizajn, ikonice, audio/video klipovi i ostalo u našem su vlasništvu.

Putem ovog veb sajta, nudimo Vam onlajn platformu putem koje svi tipovi kozmetičko-frizerskih salona i autoperionica (muški/ženski frizer, nega lica, nega tela, solarijum itd.) mogu oglasiti svoje usluge koje su na raspolaganju za rezervaciju, dok posetioci veb sajta mogu rezervisati te usluge. Rezervacijom preko Zakazite.rs ulazite u direktni (zakonski obavezujući) ugovorni odnos sa izvršiocem usluga kod koga rezervišete uslugu. Od trenutka kada obavite rezervaciju mi funkcionišemo samo kao posrednik između Vas i izvršioca usluge, prenoseći podatke Vaše rezervacije relevantnom izvršiocu usluge i slanjem e-poruke na Vašu e-mail adresu sa potvrdom rezervacije umesto i u ime izvršioca usluge.

Informacije koje pružamo prilikom obavljanja usluga, baziraju se na informacijama koje dobijamo od strane izvršioca usluga. U tom smislu, oni imaju punu odgovornost za ažuriranje cena, raspoloživosti i drugih informacija prikazanih na sajtu Zakazite.rs. Iako ulažemo znatan napor i veštinu u obavljanje naših usluga, mi ne možemo potvrditi niti garantovati da su sve navedene informacije tačne, kompletne i istinite, niti možemo biti odgovorni za bilo kakve greške , prekide veze (bez obzira da li je u pitanju (privremeni i/ili delimični) kvar, popravka, apgrejd ili održavanje našeg veb sajta ili nešto drugo), netačne, neistinite ili informacije koje dovode u zabludu, ili, pak, nedostatak informacija. Pojedinačni izvršioc usluge je u svakom trenutku odgovoran za tačnost, potpunost i istinitost informacija na sajtu Zakazite.rs (uključujući cene i raspoloživost) prikazanih na našem veb sajtu. Pristupom i korišćenjem platforme Zakazite.rs, korisnici sajta prihvataju uslove korišćenja sajata i potvrđuju da su obavešteni da sajt Zakazite.rs ne odgovara za ponašanje trećih lica-korisnika usluga prema pružaocima istih i obrnuto. Rizik od štete snose kako korisnici tako i pružaoci usluga. Zakazite.rs nije i ne treba ga smatrati preporukom niti potvrdom kvaliteta, nivoa usluge, kvalifikacije ili rejtinga (putem zvezdica).

Naše usluge su na raspolaganju samo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Stoga Vam nije dozvoljeno da preprodajete, dubinski povezujete (deep-link), koristite, kopirate, pratite (npr. putem veb spajdera ili veb skrejpinga), prikazujete, preuzimate ili reprodukujete bilo koji sadržaj ili informacije, softver, proizvode ili usluge koje su na raspolaganju na sajtu Zakazite.rs u bilo kakve komercijalne ili konkurentske svrhe.

Cene na sajtu Zakazite.rs su veoma konkurentne. Sve cene na veb sajtu Zakazite.rs su izražene po usluzi, za vreme koje je naznačeno pored usluge i prikazane su sa PDV-om i svim drugim taksama (koje su podložne izmenama), osim ukoliko nije drugačije naznačeno na našem veb sajtu ili u e-poruci sa potvrdom rezervacije.

Nekada su na sajtu Zakazite.rs na raspolaganju niže cene za određenu uslugu u kontkretnoj kategoriji usluga (promocije), za odredjeni vremenski period, ali ove cene, koje formiraju izvršioci usluga, mogu podrazumevati određena ograničenja i uslove. Molimo vas da pre rezervacije pažljivo proverite informacije o usluzi i ceni, kako biste bili upoznati s takvim mogućnostima.

Naša usluga (usluga rezervacije putem sistema Zakazite.rs) Vam neće biti naplaćena niti ćemo vam na cenu izvršene usluge dodati troškove (poput nadoknade za rezervaciju). Pružaoci usluga plaćaju mesečnu proviziju kompaniji NSD bookIT kao nadoknadu za pojavljivanje na sajtu Zakazite.rs.

Postoji mogućnost otkazivanja zakazanog termina kod određenog pružaoca usluge. Molimo Vas da blagovremeno, odnosno u skladu sa politikom otkazivanja konkretnog pružaoca usluge, otkažete rezervaciju kako bi tačni podaci o slobodnim terminima bili dostupni ostalim korisnicima sajta Zakazite.rs. Rezervisanjem termina određene usluge, Vi prihvatate relevantna pravila u vezi sa otkazivanjem i nepojavljivanjem u određenom terminu. Uslovi i odredbe pružanja usluge relevantnog objekta mogu se dobiti od samog pružaoca usluge i prikazani su na internet stranici tog pružaoca usluge.

Ukoliko želite da pregledate, izmenite ili otkažete rezervaciju to možete učiniti na našem sajtu. Molimo Vas imajte na umu da Vam nepoštovanje pravila sajta tj. nepojavljivanje kod izvršioca usluge u dogovorenom terminu donosi negativne poene. Ukoliko dogovor sa Vaše strane ne bude ispoštovan određeni broj puta, biće Vam stavljena zabrana korišćenja naših usluga. Predlažemo Vam da pre rezervacije pažljivo pročitate pravila vezana za otkazivanje, plaćanje i nepojavljivanje.

Zakazite.rs poštuje i štiti pravo na privatnost i zaštite podataka svakog posetioca sajta, kao i dobrih poslovnih običaja. Zbog toga se potrebni podaci prikupljaju i obrađuju u skladu sa odgovarajućim zakonima. Svi podaci koje će korisnici sajta uneti u svoj nalog biće korišćeni isključivo u svrhu kreiranja naloga, kako pružaoca usluga tako i korisnika istih.

Pružaoci usluga su u obavezi da na vreme ažuriraju i dostave podatke timu našeg sajta radi što preciznije evidencije i pregleda njihovih ponuda usluga i termina na stranici Zakazite.rs. Za svaku štetu prouzrokovanu neblagovremenim obaveštavanjem biće odgovorni upravo pružaoci usluga, uz realan rizik gubitka poverenja i lojalnosti korisnika usluga. Takođe, neophodno je precizno određivanje trajanja konkretne usluge od strane pružaoca usluga uz poštovanje zakazanih termina, kako funkciosinje sistema zakazivanja putem sajta Zakazite.rs ne bi bilo ugroženo.

Korisnik usluga je u obavezi da prilikom prijave i registracije upiše ispravne lične podatke, posebno kontakt telefon kao i osobu za kontakt. Veoma je važno poštovanje izabranog termina rezervisane usluge. U suprotnom tj. u slučaju kašnjenja u odnosu na dogovoreno vreme, odgovornost snosi upravo korisnik usluge. U slučaju nedoumice u vezi rezervacije određene usluge , korisnik je slobodan da putem telefona ili maila kontaktira administratore sajta Zakazite.rs.

Zakazite.rs zadržava pravo da u bilo kom momentu izmeni uslove korišćenja sajta kao i politiku privatnosti iz bilo kojih razloga, ali se obavezuje da će sve izmene i dopune ovog teksta biti blagovremeno objavljene i vidljive na sajtu Zakazite.rs.