Zakaži i dogovor važi!

Auto - perionica Pčelica

Vinogradska 37, 11000, Beograd

Dozujite do auto-perionice Pčelica i priuštite vrhunski tretman Vašem četvorotočkašu!

Auto perionica Pčelica pruža usluge dubinskog pranja svih vrsta vozila, uz upotrebu najsavremenije tehnologije i vrhunske MA-FRA kozmetike. Kako bi Vaš automobil uvek bio čist i uredan, nudimo Vam temeljno čišćenje i pranje spolja i iznutra, kao i poliranje vozila.

Ukoliko Vam je potrebno profesionalno pranje automobila, kombija, pa čak kamiona i autobusa, auto perionica Pčelica je prava adresa za Vas. Polazeći od činjenice da ljudi zbog užurbanog tempa života sve više vremena provode u vozilu, posebnu pažnju treba obratiti na čistoću enterijera.

Jedini siguran način da Vaš automobil bude sređen cakum-pakum je dubinsko pranje i čišćenje enterijera. Auto perionica Pčelica pruža najkvalitetnije i najpovoljnije pranje svih vrsta vozila, uz upotrebu profesionalne MA-FRA kozmetike.

Ova inovativna sredstva za održavanje vozila omogućavaju nam da odgovorimo na svaki Vaš zahtev vezan za problem odstranjivanja nečistoće, istovremeno vodeći računa o zaštiti životne sredine. Dubinski oprana sedišta, tapacirunzi bez fleka, kao i svetlije nebo automobila, svakako će doprineti da se osećate bolje dok boravite u Vašem vozilu.

Za sve koji žele da svom automobilu vrate nekadašnju boju i otklone eventualne sitne ogrebotine i nečistoće, preporučujemo poliranje automobila koje Vam je dostupno u perionici Pčelica. U našem radu koristimo isključivo profesionalna sredstva za poliranje vozila proverenih proizvođača koja će učiniti da Vaš automobil ponovo zasija.

Dok sačekate da Vaš automobil dobije zasluženi tretman, možete se opustiti u prijatnom ambijentu kafića koji se nalazi u sklopu perionice. Takođe, kod nas možete nabaviti savršene mirise za Vaš automobil.

Zakažite svoj termin putem interneta i dozujite do Pčelice!

Usluge

Utisci

Nema utisaka, budite prvi