Zakaži i dogovor važi!

O nama

Šta je Zakazite.rs?

Zakazite.rs je platforma za online zakazivanje termina različitih usluga u vlasništvu preduzeća NSD BookIT iz Niša. Naš tim čine mladi ljudi, puni entuzijazma i želje da svakodnevni život učine jednostavnijim. U nadi da ćemo svima vama izaći u susret i olakšati način uparvljanja vašim slobodnim vremenom, osmislili smo Zakazite.rs i okupili veliki broj pružaoca usluga u našoj zemlji.

Na našem sajtu ili mobilnoj aplikaciji možete potpuno besplatno zakazati termin u nekom od salona ili atuoperionica koji se nalaze u ponudi sajta Zakazite.rs. Pružaoce usluga podelili smo u tri kategorije - u ponudi su frizerski saloni, kozmetički saloni i auto perionice. Trenutno poslujemo na teritoriji četiri najveća grada u Srbiji - Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac, uz tendenciju širenja kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Zakazite.rs omogućiće Vam da u svakom momentu imate potpuno preglednu ponudu pružaoca usluga, slobodnih termina, vremena trajanja određene usluge, cene, kao i osoblja salona, kako biste odabrali vreme i osobu koja odgovara upravo Vama!

Naš inicijalni cilj zasniva se na težnji da na ovaj način uprostimo i olakšamo komunikaciju između pružaoca i korisnika usluga. Istovremeno ćemo stvoriti naviku korišćenja usluge zakazivanja na sajtu Zakazite.rs kod korisnika, uz određenu vrstu reklame i ponude jednostavnijeg načina planiranja poslovanja našim poslovnim partnerima tj. pružaocima usluga . Želimo da stvorimo prepoznatljiv brend uz poštovanje dobrih poslovnih običaja u saradnji sa pružaocima usluga i Vama - kao poslovnim saradnicima.

Zbog čega smo stvorili Zakazite.rs?

Analizirajući potrebe savremenog društva, posebno Vaše potrebe, uočili smo da postoji izvestan jaz između vremena koje imamo za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i vremena koje nam realno ostaje nakon radnog dana. Manjak slobodnog vremena uslovljen je brzim tempom života, a rešenje ovog problema možemo potražiti upravo u pravilnoj organizaciji obaveza. Višesatno čekanje i gubljenje dragocenog vremena, mnogobrojni telefonski pozivi radi zakazivanja, nestabilnost cena i kvaliteta određene usluge sada mogu otići u istoriju... Takođe, određene usluge će povremeno biti na promociji na našem sajtu, tako da Vam nudimo mogućnost da iskoristite još jednu prednost postojanja servisa Zakazite.rs.

Zbog čega izabrati upravo Zakazite.rs?

Na sajtu Zakazite.rs nudimo Vam preglednu ponudu različitih kategorija usluga, samih usluga, slobodnih termina, cena i osoblja. Registrovanje na sajtu Zakazite.rs neće Vam oduzeti puno vremena i energije-prilično je jednostavno! Nakon registrovanja, imaćete potpuni pregled svih rezervacija koje ste ikada napravili na našem sajtu-prethodnih i budućih, uz sve potrebne prateće detalje o datoj rezervaciji. Bićete u mogućnosti da obavite uspešnu rezervaciju , odnosno otkažete istu ( u skladu sa politikom otkazivanja) u samo nekoliko jednostavnih koraka, potpuno besplatno.