Zakaži i dogovor važi!

Longa Vita Aesthetica

Majakovskog 34, L4, 18000, Niš

Naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvata mnoge minimalno invazivne metode i nehirurške zahvate. Smatramo da u modernom svetu estetike moramo omogućiti svojim klijentima da dođu u pauzi tokom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz našeg centra podmlađeno i osveženo te nastave život neometeno i bez velikih nuspojava. Pre zakazivanja termina i nekog od naših tretmana, možete zakazati besplatne konsultacije sa stručnim osobljem naše kuće.

Poliklinika Longa Vita je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i lepotu, a sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga i individualiziran pristup, što nas čini jedinom takvom medicinskom ustanovom u regionu. Naš najvažniji cilj je shvatiti Vaše potrebe, a nakon toga ih ispuniti i nadmašiti Vaša očekivanja.
Svoje delatnosti smo podelili na dve lokacije gde nudimo preko 150 usluga u ukupno 7 područja specijalnosti. Medicinske grane opšte medicine, homeopatije, akupunkture, kvantne medicine, pedijatrije, pulmologije i fizikalne medicine sa rehabilitacijom smeštene su u samom centru grada u blizini Saborne crkve. Na gotovo 400 kvadrata na raspolaganju Vam je najmodernije opremljen centar za rehabilitaciju i fizikalnu medicinu koji uključuje i lečenje diskus hernije neoperativnom metodom - dekompresivnom terapijom. Obzirom da se jedini u regionu bavimo integrativnom medicinom koja objedinjuje znanja i iskustva klasične medicine i vekovna znanja tradiconalne, komparativne medicine, u našoj Poliklinici možete sebi priuštiti lečenje kvantnom medicinom, homeopatijom i akupunkturom i dobiti tretman kakav danas možete dobiti u najsavremenijim medicinskim ustanovama u Evropi. Posebno smo ponosni na naš tim pedijatrije i poverenje koje ostvarujemo sa našim najmladjim pacijentima i njihovim roditeljima.

Nakon dugogodišnjeg iskustva naših lekara u estetskoj medicini ostvarenog u Milanu, a u želji da pružimo celokupnu brigu za lepotu i zdravlje naših klijenata, otvorili smo vrata našeg centra za estetsku medicinu. Longa Vita Aesthetica se nalazi u urbanom delu grada gde su smeštene najprestižnije privatne klinike, u prostoru koji odiše udobnošću i duhom savremenog života.

Longa Vita Aesthetica najmoderniji je anti-aging centar u širem regionu a posvećen je radu na području estetske medicine. Upotrebom najsavremenijih tehnologija i tehnika, naš moderan anti-aging centar pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu podmlađivanja lica i tela. 
Verujemo da je estetska medicina komplementarna samoj estetskoj plastičnoj hirurgiji današnjice, ako ne i njena bliska budućnost, te smo vrlo uzbuđeni i ponosni što ćemo se i u Srbiji koristiti najmodernijim medicinskim zahvatima i tehnikama poput nehirurškog uklanjanja podočnjaka, nehirurškog modeliranja lica, nehirurškog face liftinga kao i revolucionarnom tehnologijom ultrazvučne liposukcije, Med Contour Multipower, koju smo prvi doveli na ove prostore.

Naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvata mnoge minimalno invazivne metode i nehirurške zahvate. Smatramo da u modernom svetu estetike moramo omogućiti svojim klijentima da dođu u pauzi tokom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz našeg centra podmlađeno i osveženo te nastave život neometeno i bez velikih nuspojava.

Nove anti-aging metode pružaju nam upravo tu mogućnost. S ovim, relativno malim zahvatima, važno je početi što pre, jer time sprečavamo znakove starenja i možemo postići prirodan anti-aging, tako da ni najbliži prijatelji ili rodbina neće znati da je uzrok Vašeg novog izgleda neki estetski zahvat.

Ambicija (i strast) Longa Vita Aesthetica centra upravo je u tome da uvek ostanemo verni prirodnim okvirima lepote - ne samo u svrhu zanata nego i u svrhu umetnosti - i da pomoću najboljih i najsavremenijih metoda estetske medicine pomognemo svakom klijentu da uvek izgleda mlado i oseća se zadovoljno.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsavremenija dostignuća u medicini. Najvažnije merilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motivišu i podstiču da težimo još boljem.

Usluge

Osoblje

Slika Popić Milena
Milena Popić
Slika Dilić Mila
Mila Dilić
Slika Živković dr Ana
dr Ana Živković
Slika Paunković dr Jelena
dr Jelena Paunković

Utisci

Nema utisaka, budite prvi