Zakaži i dogovor važi!

Lesandro kids

Cara Dušana 77, 18000, Niš

Frizerski salon za decu i tinejdžere Lesandro kids nudi mnoštvo usluga - na Vama je da pronađete svoju!

Najmodernije dečije frizure i frizure za malo stariju decu, tinejdžere kojima je važno da uvek budu u trendu. Ambijent u našem salonu je veoma prijatan. Sve je prilagođeno deci. Deca često ne vole da se šišaju- Međutim, u salonu Lesandro kids to će se promeniti. Šišanje će postati zabavno! Imamo igračke i za dečake i za devojčice, tako da će deca iz našeg salona otići zadovoljna i sa lepim novim frizurama.

Usluge

Osoblje

Slika Cvetković Tanja
Tanja Cvetković

Koristeći znanje koje je godinama sticala kao frizer, Tanja uvek nastoji da stvori kompletan, savršen izgled frizure koji stoji prirodno na svim njenim mušterijama. Tanjina pomoć prilikom postizanja izgleda frizura  i njene frizure koje su moderne i elegantne ulivaju poverenje da ćete iz salona izaći zadovoljni svojim izgledom.

Slika Lazić Marija
Marija Lazić

Marijina umetnička sposobnost je doprinela njenom uspehu u oblasti modernih frizura.Njeno estetsko oko za detalje u kombinaciji sa njenom mirnom i blagom prirodom daje sigurnost klijentima da su u stručnim rukama. Marijina posvećenost u potrazi za izvanrednim rezultatima prevazilazi očekivanja svaki put, a dokaz toga je veliki broj zadovoljnih klijenata. 

Slika Stevanović 💌 Snežana
Snežana Stevanović 💌
Ona je privržena modernim i klasičnim frizurama kao i savremenim oblicima i stilovima šišanja. Snežana ima preko 10 godina iskustva u industriji lepote i njena strast leži u pronalaženju boja i tonova koje će odgovarati svakoj zenskoj frizuri.Voli da odvoji vreme da upozna devojčice i da im pomogne da pronađu savršenu frizuru koju će nositi sa osmehom i bez predrasuda. 

Utisci

Nema utisaka, budite prvi