Zakaži i dogovor važi!

Laser centri, Niš

Besplatno pronađi salone za laserske tretmane u tvom okruženju i zakaži online lasersku epilaciju, uklanjanje ožiljaka, strija, naslaga, celulita, tretman melazme, tretman podmlađivanja ... Brzo, jednostavno i bez čekanja!

Estetik centar Aleksandra - Dr Vais

Branka Krsmanovića 43,Medijana,Niš

Prvi i jedini kapilarni centar na Balkanu koji je već svetski priznat po uspešnosti u lečenju alopecije i ostalih problema kože glave tj. kapilicijuma.

 (0)
Zakaži

Beauty studio Jelena Đorđević

Josifa Pančića 6/66,Centar,Niš

Make up-beauty studio Jelene Đorđević je brend koji se prepoznaje širom Srbije i van njenih granica. Decenijsko iskustvo. Profesionalni make up.

Longa Vita Aesthetica

Majakovskog 34, L4,Duvanište,Niš

Naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvata mnoge minimalno invazivne metode i nehirurške zahvate. Smatramo da u modernom svetu estetike moramo omogućiti svojim klijentima da dođu u pauzi tokom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz našeg centra podmlađeno i osveženo te nastave život neometeno i bez velikih nuspojava. Pre zakazivanja termina i nekog od naših tretmana, možete zakazati besplatne konsultacije sa stručnim osobljem naše kuće.

J&J Relax

Borova 16,Čalije,Niš

Centar lepote i edukativni centar ,,J & J relax" u Nišu. Nudimo vam širok spektar frizerskih i kozmetičkih usluga, kao i različite obuke.

 (0)
Zakaži

Smart Gold Cosmetic Studio

Obrenovićeva 3/3,Centar,Niš

Vrlo stručno i prijatno osoblje, različit asortiman usluga iz oblasti nege lica i tela čine studio Smart Gold jedinstvenim!

 (0)
Zakaži

Centar zdravlja i lepote

Hajduk Veljkova 23,Palilulska rampa,Niš

Centar zdravlja i lepote prati najsavremenije svetske trendove iz oblasti lepote i nege, a u ponudi je i Slana soba.

 (1)
Zakaži