Zakaži i dogovor važi!

J&J Relax

Borova 16, 18000, Niš
 Ocena: 0.0 (0 Ukupno utisaka)

Centar lepote i edukativni centar ,,J & J relax" u Nišu. Nudimo vam širok spektar frizerskih i kozmetičkih usluga, kao i različite obuke.

U srcu našeg projekta, naša istraživanja i noviteti postoje da bi stvarale odgovarajuće proizvode za potrebe što većeg broja žena.

Cilj nam je da opravdamo poverenje koje nam klijenti ukazuju i da izađemo u susret svakom ponaosob. Vaše želje i ideje su za nas imperativ. 

J & J relax vam pruža mogućnost da steknete znanje za ličnu negu i upotrebu kozmetičkih proizvoda kod kuće i “za svoju dušu“. Za one koji ipak žele da se okušaju u našem poslu, nudimo vrhunske edukacije u sferi: manikira, pedikira, depilacije i dermapena i dermarolera, u saradnji sa Mezoestetikom.

Edukacije se odrzavaju u nasem edukativnom centru u ulici Borova 16. u Nisu, individualno ili grupno u zavisnosti od nivoa znanja ili želje pojedinca.

EDUKACIJE:
Kurs depilacije + početni paket
Kurs manikir i pedikir
Obuka za dermapen i dermaroler
Pored raznih obuka, u salonu J&J relax možete online zakazati neku od mnogobrojnih kozmetičkih i frizerskih usluga koje nudimo.
 
U okviru Centra lepote “J&J RELAX” posedujemo uređen poslovni prostor za izdavanje koji može predstavljati dobar izbor za sve Vas koji ste zainteresovani za održavanje seminara, edukacija, prezentacija, radionica, focus grupa. Naš poslovni prostor je uređen u skladu sa standardima savremenog poslovanja kroz upotrebu najnovije tehnologije, osmišljen od strane dizajnera predstavlja ugodan ambijent za rad a njegova lokacija dodatno poboljšava kvalitet jer se nalazi u mirnom naselju sa adekvatnim prilazom i mogucnošću parkiranja.
 

Usluge

Osoblje

Slika Denić Stojković Jovana
Jovana Denić Stojković

Jovana je zenski frizer sa diplomom Panjkovic akademije i Matrix akademije u Beogradu. Pored mnogih edukacija ucestvovala je i na Belgrade Fashion Week i inspirisana za dalje druzenje i ucestvovanje na revijama i takmicenjima... Neko ko zaista voli ono sto radi i uziva u tome...

Slika Denić Petrović Jelena
Jelena Denić Petrović

Strukovni kozmetičar-estetičar

Slika  Milica
Milica

Kozmetički tehničar-maser

Utisci

Nema utisaka, budite prvi