Zakaži i dogovor važi!

Derma estetic centar

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 100, 34000, Kragujevac
 Ocena: 0.0 (0 Ukupno utisaka)

Uz Derma estetic centar metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, mikrodermoabrazije, dermarolera, botoxa i mnogih drugih, sada su dostupne u Kragujevcu.

Derma Estetic Centar je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, mikrodermoabrazije, dermarolera, botoxa i mnogih drugih, sada su dostupne u Kragujevcu. Takođe, na ovom mestu za Vas dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, reoblikovanje tela i lasersku epilaciju aparatima renomiranog proizvođača SORISA.
Tretmani koji se primenjuju u ovom centru pažljivo su birani u odnosu na efikasnost i neželjena dejstva da bi se postigla maksimalna dobrobit za pacijenta. Primenjuje se individualni pristup što znači da se nakon detaljnog pregleda biraju metode koje će dati najbolje rezultate. Tretmane lica i tela u Derma Estetic Centru izvodi sertifikovani lekar.

Usluge

Utisci

Nema utisaka, budite prvi