Zakaži i dogovor važi!

Amra cosmetic studio

Strahinjića Bana 6/2 stan br.1, 18000, Niš
 Ocena: 0.0 (0 Ukupno utisaka)

Prijatna atmosfera i pozitivna energija su ono što naši klijenti prvo primate u Amra cosmetic studiju. Stručnost i kreativnost našeg tima dovodi do izuzetnog kvaliteta usluga koje pružamo.

Amra cosmetic studio osnovan je 2010. godine sa ciljem da postavi standarde i napravi spoj izuzetnog kvaliteta i maksimalne kreativnosti. Prijatna atmosfera i pozitivna energija su ono što naši klijenti prvo primete. Naš mali tim čine stručne i ljubazne devojke koje će vam uvek izaći u susret. Nagrade na mnogim takmičenjlma jesu pokazatelj našeg znanja i stručnosti, ali nama podjednako znači svaki osmeh našeg zadovoljnog klijenta.

Vlasnik salona Amra Veber, oduvek kreativna, svoj talenat za crtanje oprobala je i na noktima, rešena da njena okolina uvek ima interesantne kreacije koje će privlačiti pažnju.

2005. godine ljubav prema "Nail Art-u" je iz hobija preraslo u njeno glavno zanimanje. Brojne edukcije kod vrhunskih edukatora i stalna usavršavanja, želja za inovacijama, postali su njena svakodnevnica. 2012. godine dobija priznanje za svoj rad osvojivši 1. mesto u Nail art tehnici na Balkansknom šampionatu u Beogradu. Iste godine postaje edukator svetskog brenda Crystal Nails.

U 2014. godini dokazuje svoje veštine na još jednom Balkanskom šampionatu gde osvaja zlatni pehar, dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Elite Master edukator je još jedno priznanje koje dobija te dodine. Mnogobrojbni učenici i njihovi uspešni radovi su dokaz njene posvećenosti i želje da prenese znanje. Kako i sama kaže, edukator je dobar koliko i radovi njegovih učenika.

Usluge

Osoblje

Slika Veber Amra
Amra Veber
Slika Predić Ivana
Ivana Predić
Slika Vasković Ana
Ana Vasković

Utisci

Nema utisaka, budite prvi